Sos için tüm sos malzemesini 1-2 dakika blenderden geçirin, kenara alın. Ayrı bir kapta zeytinyağı ile tuzu çırpıp kenara alın. Kuşkonmazları yıkayıp kök kısımlarındaki 2-3 cm'lik sert bölümleri kesin.
Tuzlu suda önce kuşkonmazları sonra enginarları 5 dakika haşlayıp buzlu soğuk suya alın. Daha sonra sularını iyice süzdürün. Enginarları dörde, kuşkonmazları 3 veya 4'e bölün.
Hellim peynirini 1 cm genişliğinde dilimleyin. Limonu ince dilimleyip, tüm malzemeyi şişlere geçirin. Üzerlerine zeytinyağlı tuzlu karışımı sürüp, önceden ısıtılmış 200 derece fırında kontrol ederek pişirin. Sıcak şişleri sosla birlikte servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.