Baklayı temizleyip yıkayın ve tencereye alıp, 1 çay kaşığı tuz ve limon suyu ilave edin. Üzerini 2 parmak geçecek kadar su ekleyerek, bakla hafif yumuşayıp dişe gelene dek haşlayın. Suyunu süzüp, kıyın. Ayrı bir yerde küp doğranmış soğanı zeytinyağında soteleyin. Kabukları temizlenip küp doğranmış domates ilave edip sotelemeye devam edin.
Baklayı katıp orta ateşte 10 dakika kavurun. Ocaktan alıp kıyılmış dereotu ilave edin. Tuzunu ayarlayıp servis tabağına alın. Üzerine çırpılmış yoğurt gezdirip, ceviz serperek ılık ya da soğuk servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.