Tekir Fırın

Akşamları kolaylıkla hazırlayabileceğiniz tekir fırın tarifi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tekir balıklarını balıkçınızda temizlettikten sonra evde içini iyice yıkayın. Pullarını kazıyın. Suyunu süzüp, orta boy güvece veya tepsiye dizin. Dilimlediğiniz limonları aralarına dizin.
  • 2
    Yağı tavaya alın. 8 eşit parçaya doğranmış sarımsağı, karabiberleri, iri doğranmış domatesleri, defne yapraklarını ve tuzu tavaya alıp 5 dakika soteleyin. Bu malzemeyi balıkların aralarına dökün. 180 derece fırında 30 dakika pişirip, sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.