Zeytinyağı ve limon suyunu bir kavanoza alıp, çalkalayın. Levrekleri cam bir fırın kabına alın. Üzerlerine bu zeytinyağlı karışımı gezdirin. Üzerini kapatıp buzdolabında bir saat marine edin. Bu arada balıkları ters düz edip her tarafının marine olmasını sağlayın.
Daha sonra buzdolabından aldığınız balıkları servis tabağına koyun. Antep fıstıklı sos için malzemeyi robotta karıştırın. Sosu robottan alın. Zeytinli sosu hazırlayın. Bunun için zeytin, kapari, sarımsak ve zeytinyağını robottan geçirin. Buzdolabında biraz soğutun. Bu arada levrekleri marinattan çıkarıp, ızgarada kızartın. Üzerine antep fıstıklı sosu gezdirin. Yanında zeytinli sos ile servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.