Fileto dil balığını şeritler halinde hazırlayın. Üzerlerine sarımsak sürüp tuzlayın. Rulo yapıp iki kürdanla kapatın ve sarımsakla balığın özleşmesi için 30 dakika dinlendirin.
Domatesleri ikiye bölün. Patlıcanı alacalı soyup, boylamasına 1 cm kalınlığında keserek tuzlu suda bekletip kurulayın ve kızartın. Patlıcan dilimleri eğer büyükse balığın şekline göre küçültebilirsiniz.
Zeytinlerin çekirdeklerini çıkartın. Hazırladığınız dil balıklarını açıp içine birer tane patlıcan dilimi yerleştirin, tekrar rulo yapıp kürdanla kapatın. Zeytinyağında altı üstü pembeleşene kadar kızartın. Tavadan alıp bir kenarda sıcak tutun.
Balıkları kızarttığınız yağa domatesleri ve zeytinleri atıp soteleyin. Balıkları servis tabağına alıp üzerine sosu gezdirip defne yaprağıyla süsleyin. Sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.