Labneli Tava Böreği

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    İç malzemesini bir kapta karıştırın. Yumurta, yoğurt, su ve sıvı yağı çırparak sos hazırlayın. Büyük ve yüksek kenarlı yapışmaz yüzeyli bir tavayı yağlayın. 1 yufkayı, kenarları dışarıya sarkacak şekilde tavaya yerleştirin. Yufkanın üzerine, sostan 2-3 kaşık gezdirip fırçayla sürün. Diğer yufkaları iri iri kopartıp, bir sos- ir yufka olacak şekilde kat kat dizin. Yufkayı yarılayınca iç malzemesini koyun. Üzerine yine kopartılmış yufkaları ve sosu eklemeye devam edin. Son olarak sarkan yufkaları üzerine kapatın ve en üste de sos sürün. Orta ateş üzerinde, 10 dakika kadar pişirin. Bir kapak ya da tabak yardımıyla çevirin ve diğer tarafını da pişirin. Sıcak ya da ılık servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.