Yemeklik doğranmış soğanı tencereye alın ve tereyağı ile birlikte kavurun. Unu ilave edin ve kokusu gidene kadar kavurmaya devam edin. Salçayı katın ve 1-2 kez çevirdikten sonra fındık tozu ile suyu ekleyin. Tuzunu ayarlayın ve kaynamaya bırakın. Kısık ateşte 5-6 dakika kaynadıktan sonra ocaktan alın ve kıyılmış maydanoz katın. Servis yaparken üzerine fındık tozu ekleyin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.