Balık Kebap

Yediğiniz kebapları aratmayacak akşam yemekleriniz için lezzetli ve sağlıklı kebap tarifi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balığın filetosunu çıkarın ve çok ince kıyın. İçine kabuğu alınmış ekmek içi, kaşar peyniri, taze soğan, maydanoz, tuz, kekik ve kimyon katın. Tüm malzemeyi iyice yoğurun ve 4 eşit parçaya ayırın.
  • 2
    Her birini elinizi suyla ıslatarak, çöp şişlere geçirin ve incelterek kebap şekli verin. Izgara yaptıktan sonra piyazlık doğranmış soğanın üzerine yerleştirin. Soya sosu ve ayçiçek yağı derin bir kapta karıştırıp, kebabın üzerine gezdirdikten sonra sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.