KOLAJEN DEPOSU: Kemik Suyu
KOLAJEN DEPOSU: Kemik Suyu...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kemikleri tencereye sığabilecek şekilde bölün. Derin bir tencereye alıp orta ateşte hafifçe mühürleyin. Üzerine suyu ilave edip kaynamaya bırakın. Soğan, havuç ve pırasayı temizleyip irice doğrayın. Kaynayan kemiklerin köpüğünü alıp üzerine sebzeleri ve kalan malzemeyi ilave edin. 1.5 saat kısık ateşte kaynatın. Arzunuza göre kemik suyunu süzüp yemeklerde kullanabileceğiniz gibi sadece kemikleri alıp sebze çorbası olarak da tüketebilirsiniz
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL