Kabaklı Ekmekler

Kabaklı Ekmekler

Yumuşacık ve besleyici bir tat! Taze kabakların rendelenip hamura karıştırıldığı bu ekmekler, hafif ve nemli dokusuyla damakları şımartıyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kabağı rendeleyip, suyunu sıkın ve bir kaba alın. İçine ufalanmış peynir, çırpılmış yumurta, kıyılmış,maydanoz, dereotu, tuz, karabiber ve pul biber ilave edip iyice karıştırın.
  • 2
    Kabaklı karışımı ekmeklerin üzerine tepeleme pay edip, zeytinyağı gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
  • Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
  • Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...