Limonların alt ve üst kısımlarındaki uçları kesin. Boylamasına dörde bölün. İçlerindeki kolay çıkan beyaz zarları ve çekirdekleri temizleyip onları ayrı bir kasede biriktirin. Limonları ince üçgen olacak şekilde dilimleyin. Büyük bir tencereye alıp kaynamaya bırakın.
Kaynayınca sıcak su ilave edin. Limon zarlarını ve çekirdeklerini küçük bir tülbente bağlayıp tencereye atın. Harlı ısıda 30-35 dakika, kabukları iyice yumuşayana kadar pişirin. Tülbenti içinden alıp iyice sıkın ve içinden çıkan jöleli kısmı tencereye ilave edin. Toz şekeri katın. Ara sıra tahta kaşıkla karıştırarak 30 dakika kaynatın ve ocaktan alın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.