Portakal Kabuğu Reçeli

Kahvaltı sofralarınıza renk katacak, damağınızda enfes bir tat bırakacak portakal kabuğu reçelini mutlaka denemelisiniz...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Portakal kabuklarını küçük küpler halinde doğrayıp, günde iki kez suyunu değiştirerek 3 gün suda bekletin.

  • 2

    Suyunu süzüp üzerine temiz su ilave edin, kabuklar yumuşayana dek kaynatın. Yeniden süzüp kenara alın. Şurup için toz şeker ve suyu kıvam alana dek kaynatın. İçine portakal kabuklarını ve karanfilleri ilave edip kaynatın.

  • 3

    Limon suyu ve yıldız anason ekleyip bir taşım daha kaynatın. Ocaktan alıp, yıldız anasonu içinden çıkarın. Ilık veya soğuk servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.