Bir kaba zeytinyağı, yumurta, süt ve aldığı kadar un koyup, sert bir hamur elde edene dek yoğurun. Hamurdan uzun şeritler yapıp, 2-3 cm uzunluğunda verev dilimler kesin.
Kızdırılmış ayçiçek yağı kızartın. Yapışmaz bir tavada balı eritin. Eriyen balın içine kızarmış kıtırları ekleyip, her tarafını iyice bala bulayın. Kıtırları servis tabağına aktarıp, üzerine hindistan cevizi ve dut kurusu serpip, servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.