Tohumlu Kraker

Tohumlu Kraker

Çıtır çıtır, besleyici ve lezzet dolu! Tohumlu Kraker, hem sağlıklı yağlar hem de lif açısından zengin bir atıştırmalık.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Kabak çekirdeği ve cevizi blender'de çekin. İçine ince doğranmış kabağı ekleyin. Tekrar çekin. Parmesanı, tohumları, kekiği ve biberiyeyi ilave edin. Blender'de 1-2 dakika çekin. Pişirme kağıdı ile kaplanmış fırın tepsisine incecik olacak şekilde yayın.

  • 2

    Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra bıçak yardımı ile dilimleyin ya da elinizle gelişigüzel kırın. Maydanozlu sosla birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Ünlü Şeflerden Sevgililer Günü'ne Özel Menüler
  • Somon ve Mevsim Sebzelerinin Dansı
  • 2025'in Rengi Mocha Mousse Tonlarında Tatlar
ve Daha Fazlası ...