Sağlıklı ve çıtır çıtır bir lezzet! Tam buğday ve çavdar ununun mükemmel uyumuyla hazırlanan bu krakerler, hem besleyici hem de lezzet dolu bir atıştırmalık sunuyor.
Malzemeler
2.5 su bardağı çavdar ve organik buğday unu (ölçünün yarısını çavdar, yarısını buğday unu kullandım)
Kuru malzemeyi derin bir kasede karıştırın. Tereyağını, yumurtayı ve sütü ekleyin. Elde ettiğiniz hamuru buzdolabında yarım saat dinlendirin. Merdane ile incecik açın.
Üzerine çatalla delikler oluşturun. Önceden ısıtılmış orta dereceli fırında 15-20 dakika pişirin. Üzerini ballı krem peynir ve meyvelerle süsleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.