Kremalı Milföy

Çat kapı misafirlerinize kolayca hazırlayabileceğiniz kremalı milföy nasıl yapılır? Yapımı kolay kremalı milföy tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Milföy hamurlarını oda sıcaklığında yarı yarıya çözülene kadar bekletin. Her birini dörde kesin ve toplam 40 adet kare milföy hamuru elde edin. Fırın tepsisini tereyağı ile yağlayın ve içini su ile ıslatıp, süzün. Yarımşar cm aralıklarla milföy hamurlarını tepsiye dizin.

  • 2

    Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pembeleşene kadar pişirin. Daha sonra fırını kapatıp, hamurlar soğuyana kadar fırında bekletin. Hamurlar soğuyunca her milföy hamurunu ikiye ayırın ve toplam 80 adet milföy hamuru elde edin.

  • 3

    Arası için kremayı toz şeker ile birlikte derin bir kapta şeker eriyene kadar iyice çırpın. Daha sonra buzdolabının en üst rafında 2 saat bekletin. Kremayı sıkma torbasına doldurun ve 1 adet milföy hamurunun üzerine sıkıp, diğer milföy hamurunu üzerine kapatın. Tekrar krema sıkın ve milföy hamuru yerleştirip, üzerine krema sıkın. Diğer milföy hamurlarına da aynı işlemi uygulayın. Atıştırmalıkların üzerini dilimlenmiş kivi, vişne ve nane yaprağı ile süsleyin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.