Kaplamak için erikleri soyup dilimleyin. Çekirdek ve kabukları ile birlikte bir kaba alıp üzerine 1 su bardağı kaynar su ekleyin. Bu şekilde bir gece bekletin. Ertesi gün süzüp koyu pembe doğal bir gıda boyası elde edin. Doğal gıda boyanıza kalan yarım su bardağı kaynar suyu ve toz şekeri ilave edin. Sos tavasında kısık ateşte koyulaşana kadar, en az 15 dakika kaynatın.
Elmalara çubukları batırın. Koyu şerbetin içinde elmaları döndürüp her taraflarının sosa bulanmasını sağlayın. iri dövülmüş cevizle kaplayın. Oda sıcaklığında 2 saat kadar katılaşmasını bekleyin. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapmak.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.