Ege Otlu Patlıcan

Ege'nin taze ve vitamin deposu otlarını topladık ve sizler için ortaya enfes bir meze çıkardık. Afiyet olsun!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Patlıcanların ve sarımsakların kabuklarını soyun.

  • 2

    Tuz ve limon suyu hariç geriye kalan tüm malzemeyi blender'a alıp iyice karıştırın.

  • 3

    Tuz ve limon suyunu damak zevkinize göre ayarlayın. Kızarmış ekmeklerin üzerlerine sürüp servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.