Kalamar tava, incecik dilimlenmiş kalamarların hafifçe pane edilip altın renginde kızartılmasıyla hazırlanan bu nefis tarif, çıtır dış kabuğu ve yumuşak iç dokusuyla damaklarda iz bırakıyor.
Terbiye için bir kasede karbonat, toz şeker ve limon suyunu karıştırın. Kalamarları bu terbiye ile iyice ovun ve en az 30 dakika dinlendirin. Bacakları gövdelerden ayırın ve gövdeyi halka şeklinde doğrayın. Unu tuz ile karıştırın ve halka kalamarları una bulayıp, fazla ununu silkeledikten sonra kızdırılmış yağda kızartın.
Sos için ufalanmış ekmek içi, sarımsak, mayonez, yoğurt, limon suyu, zeytinyağı ve tuzu karıştırın. Kızarmış kalamarları bu sosla birlikte sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.