Sardalyaları ayıklayıp kılçıklarını çıkarın ve yaprak şeklinde açın. iki sardalyayı iç tarafları birbirine bakacak şekilde yapıştırıp kenara alın. Tüm balık bitene dek aynı işleme devam edin.
Sarımsak tarator için ayıklanmış sarımsakları küçük küp doğrayıp robota alın. Üzerine ekmek içi, zeytinyağı, sirke ve tuzla ekleyip sos kıvamına gelene kadar çekin.
Hazırladığınız sosun yarısına nane yapraklarını ekleyip tekrar robotta çekin. Sade ve naneli tarator sosu ayrı kaplara alın. Sardalya kuşuyla birlikte servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.