Kakaolu Revani Tarifi

Kakaolu Revani Tarifi

Kakaolu revani tarifi 5 çayınızın yanına çok güzel gidecektir. Kakaolu revani nasıl yapılır? Detayları;

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Şerbet için toz şeker ve suyu tencereye alıp bir-iki taşım kaynatın. Soğuması için kenara alın.
  • 2
    Hamur için tüm malzemeyi geniş bir kaba alıp iyice karıştırın. Yuvarlak küçük bir kalıbı yağlayıp harcı içine dökün.
  • 3
    Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar yaklaşık 40 dakika pişirin.
  • 4
    Sıcak kekin üzerine soğuk şerbet gezdirin. İyice çektikten sonra üzerini kavrulmuş kadayıf ve toz antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...