Tencereye nişastayı alıp, azar azar 2 su bardağı üzüm pekmezini ekleyin ve karıştırın. Tencereyi orta hararette ateşin üzerine koyup, karıştırarak pişirin. Helva tencerenin içinde kendiliğinden dönmeye başladığı zaman (hiç tencereye yapışmayacak şekilde), ceviz iriliğinde margarini helvanın altına koyup çevirin. İri dövülmüş cevizi ekleyin. 2 dakika daha çevirip, ateşin altını kapatın. Helvanın ısısı elinizin dayanabileceği duruma gelince elinizi suya batırarak helvadan ceviz iriliğinde parçalar koparıp, yuvarlayın ve dilediğiniz şekli verin. Sonra bu parçaları ince kıyılmış cevize bulayıp servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.