Orta boy bir tencerede sadeyağ ile mısır ununu kavurun. Yavaş yavaş sütü ekleyin pişmeye bırakın. Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısıp, 10 dakika karıştırarak pişirin.
Safran ve kakule ve Hindistan cevizi şekerini ekleyip karıştırın. Koyulaşana kadar karıştırarak pişirin. Koyulaşınca ocaktan alıp servis kaselerine pay edin.
Kenara ayırdığınız bademle ve evde olan kuru yemişlerle üzerlerini süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.