Bezeli Sakızlı Kuplar

Bezeli sakızlı kuplar, lezzetli ve hafif bir sütlü tatlı tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tencereye süt, şeker, irmik, damla sakızı ve tereyağını alın. Koyulaşana dek karıştırarak pişirin. Koyulaşınca 2-3 dakika daha kaynatıp, ocaktan alın. Bisküvi ve bezeyi ayrı ayrı robotta çekin ve antep fıstığının yarısını bisküvi, yarısını bezeye ilave ederek harmanlayın.
  • 2
    Kuplara veya kaselere bir parmak kalınlığında tatlı dökün. Üzerine bezeli karışımdan koyun. Tekrar tatlı, tekrar bezeli karışım dökün. En üste bezeli karışımı koyun. Buzdolabında birkaç saat bekletip, servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.