Frambuaz Soslu Muhallebi

Frambuaz Soslu Muhallebi

Frambuaz soslu muhallebi tarifi ile masalarınızı süsleyeceksiniz. Frambuaz soslu muhallebi nasıl yapılır sorusuna sizin için yanıtladık.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir tencereye süt, pirinç unu ve toz şeker koyup, orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin.
  • 2
    Koyulaşmaya başlayınca tereyağı ve vanilyayı ilave edip karıştırın.
  • 3
    Sos için orta boy bir tencereye frambuaz, toz şeker ve 3/4 su bardağı suyu koyup orta ateşte karıştırarak göz göz oluncaya kadar pişirin.
  • 4
    Ayrı bir kapta mısır nişastasını 2 yemek kaşığı suda açın ve frambuaza ilave ederek 2-3 dakika daha pişirin.
  • 5
    Küçük bardaklara ilk olarak frambuaz sosu, sonra muhallebiyi ve son olarak tekrar frambuaz sosu koyarak buzdolabında bekletin.
  • 6

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...