Frambuaz Soslu Muhallebi

Frambuaz soslu muhallebi tarifi ile masalarınızı süsleyeceksiniz. Frambuaz soslu muhallebi nasıl yapılır sorusuna sizin için yanıtladık.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir tencereye süt, pirinç unu ve toz şeker koyup, orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin.
  • 2
    Koyulaşmaya başlayınca tereyağı ve vanilyayı ilave edip karıştırın.
  • 3
    Sos için orta boy bir tencereye frambuaz, toz şeker ve 3/4 su bardağı suyu koyup orta ateşte karıştırarak göz göz oluncaya kadar pişirin.
  • 4
    Ayrı bir kapta mısır nişastasını 2 yemek kaşığı suda açın ve frambuaza ilave ederek 2-3 dakika daha pişirin.
  • 5
    Küçük bardaklara ilk olarak frambuaz sosu, sonra muhallebiyi ve son olarak tekrar frambuaz sosu koyarak buzdolabında bekletin.
  • 6
    Soğuduktan sonra servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.