Tart hamuru için unu bir kaba eleyin ve ortasını havuz gibi açın. Oda sıcaklığında beklettiğiniz margarini, pudraşekerini, yumurtayı ve kabartma tozunu ilave edin. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamurdan mandalina büyüklüğünde 15 adet beze hazırlayın. Bezeleri küçük tart kalıplarına, ortasını parmağınızla bastırarak, kenarlarını da kaplayacak şekilde yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirin. Krema için krem şanti hariç diğer malzemeleri kısık ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Ateşten aldığınız muhallebiyi mikserle çırparak soğutun. Toz krem şantiyi ilave ederek çırpmaya devam edin. Kremayı pişen tartların içine paylaştırın. Üzerlerine dilimlediğiniz muz, kivi ve çilek dilimlerini yerleştirin. Tart jölesine su ekleyip karıştırarak pişirin. Üçe ayırdığınız jölenin birinci kısmına kırmızı, ikinci kısmına yeşil gıda boyası ekleyip karıştırın. Jöleleri donmadan meyvelerin üzerine paylaştırın. Jölelerin donması için buzdolabında 1 saat bekletin ve servis yapın.