Kabakları derin bir kaseye rendeleyip içine toz şeker katıp karıştırın. Yufkalardan birini düz bir zemine yayın. Üzerine rendelenmiş bal kabağı, krema, fındık ve 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı gezdirin. Yufkayı ortadan ikiye kesin ve her parçayı rulo yapın.
Ruloları fırın tepsisine koyup kendi etraflarında çevirin. Kalan yufkaları da aynı şekilde hazırlayın ve üstlerine 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üstü kızarıncaya kadar pişirin. Kıyılmış fındık ve nane ile süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.