Havuç Kremalı Milföyler

Havuç Kremalı Milföyler

Yumuşacık bir lezzet! Havuç kremasını daha önce denemediyseniz bu lezzete bayılacaksınız... İşte havuç kremalı milföyler...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Milföy hamurlarını yumuşayana dek oda sıcaklığında bekletin. Daha sonra her birinden geniş ağızlı bir su bardağı ile yuvarlak parçalar kesin ve yağlı kağıt serilmiş bir tepsiye yerleştirin.

  • 2

    Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerileri kızarana dek pişirin. Havuçlu krema için havuçları soyup irice doğrayın ve yumuşayana dek haşlayın.

  • 3

    Soğuduktan sonra blenderden geçirin. Küçük bir tavaya aktarıp üzerine şeker ve nişasta katın. Kısık ateşte kıvam alana dek pişirin.

  • 4

    Soğuduktan sonra sıkma torbasına aktarın. Soğuyan milföyleri ikiye kesip, alt parçalarını servis tabağına alın. Üzerlerine havuçlu krema sıkın. Diğer parçaları üzerine kapatın. Pudra şekeri serpin.

  • 5

    Üst kısımlarına da havuçlu krema sıkın. Üzümleri pudra şekerine bulayıp en üste yerleştirin ve servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...