Bizcocho

Bizcocho: Yumuşacık, hafif ve enfes! İspanyol mutfağından geleneksel bir tatla, her dilimde mutluluğu keşfedin.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Geniş bir kapta oda sıcaklığındaki tereyağını ve toz şekeri bir mikser yardımıyla beyazlaşana kadar çırpın. Bu işlem yaklaşık 3-4 dakika sürebilir.

  • 2

    Yumurtaları teker teker ilave edin ve her bir yumurtayı ekledikten sonra karışımı iyice çırpın.

  • 3

    Un, kabartma tozu, vanilya ve tuzu bir kasede karıştırın. Bu kuru karışımı, yavaş yavaş tereyağlı karışıma ekleyin. Düşük hızda sadece karışana kadar çırpın. fazla karıştırmamaya dikkat edin.

  • 4

    Baton kek kalıbını yağlayın. Hazırladığınız kek hamurunu kalıba dökün ve spatula ile düzeltin.

  • 5

    Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 45-55 dakika, üstü altın rengi alana kadar pişirin. Kekin ortasına batırdığınız kürdan temiz çıkıyorsa kekiniz pişmiş demektir.

  • 6

    Fırından alıp 10 dakika kalıpta soğumasını bekleyin. Ardından kalıptan çıkarıp tamamen soğumasını bekleyin. Dilimleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.