Un, kabartma tozu, vanilya ve tuzu bir kasede karıştırın. Bu kuru karışımı, yavaş yavaş tereyağlı karışıma ekleyin. Düşük hızda sadece karışana kadar çırpın. fazla karıştırmamaya dikkat edin.
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 45-55 dakika, üstü altın rengi alana kadar pişirin. Kekin ortasına batırdığınız kürdan temiz çıkıyorsa kekiniz pişmiş demektir.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.