Hamurlu tariflerden vazgeçemeyenler ve her halini sevenler için kuşkonmazla hazırlanan içle yapacağınız harika bir pide. İşte size tüm detaylarıyla kuşkonmazlı pide tarifi
Rendelenmiş peynir ilave edip karıştırın. Hamur için un, tuz, su, ayçiçek yağı, süt ve mayayı geniş bir kaba alıp yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp, 20 dakika dinlendirin.
Dinlenen hamurdan mandalina büyüklüğünde bezeler koparıp, unlu zeminde elle veya merdane yardımıyla çay tabağından biraz büyük olacak şekilde açın. Ortalarına harcı pay edip, hamurun kenarlarını harcın bir kısmını kaplayacak şekilde üzerine kapatın ve uçları birleştirin.
Fırın tepsisine birbirlerine değmeyecek şekilde yerleştirip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin. Ilık olarak servis yapın
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.