Tavuk göğsünü, iki buçuk su bardağı su ile haşlayın. Tavuk suyunu soğumaya bırakıp, tavuğu iri iri didin. Öte yanda 1 yufkayı, fırça yardımı ile yağlayın. Diğer yufkayı üzerine koyup, onu da yağlayın. Yufkaları, mini fırın tepsisine alıp, tepsiye tam sığacak şekilde kenarlarını katlayın. 200 derece fırında, kızarana kadar pişirin.
Fırından çıkarınca, soğumuş tavuk suyunu üzerine gezdirin ve yumuşayıp suyu çekmesini bekleyin. Didiklenmiş tavuğa, tuz, karabiber ve mısır ekleyip karıştırın. Bu malzemeyi yufkanın ortasına yerleştirip, yufkayı rulo halinde sarın. Ruloyu, hafif yağlanmış tepsiye alın. Üzerine yumurta sarısı sürüp, susam serpin ve 200 derecede, kızarana kadar pişirin. Hafif soğuyunca dilimleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.