Yumurtaları geniş bir kaba alıp tel çırpıcı ile çırpın. İçine yulaf unu, buğday unu, süt ve tuzu ekleyip, akışkan kıvamda bir hamur elde edin. Bir havlu kağıt ile fazla yağını aldığınız ısınmış tavaya bir kepçe krep hamurundan dökün. İnce bir katman olmasına özen gösterin. Bir tarafı pişip hafif renk aldığında diğer tarafını çevirin. Bütün krep hamuru bitene dek işleme devam edin.
Pesto sosu için tüm malzemeyi mutfak robotuna alın ve akışkan bir sos kıvamına gelene dek çekin. 2 adet krebin içine pesto sostan sürüp kaşar peyniri dilimlerini yerleştirdikten sonra rulo haline getirin ve 2 parmak kalınlığında dilimleyin. Diğer çeşitler için krem peynirini kalan kreplere pay edip sürün.
Salamları kreplerin yarısına dizip rulo haline getirin ve yine 2 parmak kalınlığında dilimleyin. Burger peyniri için de aynı işlemi yapıp, kestikten sonra çöp şişlere batırarak servis edin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.