Yumurtaları katı şekilde haşlayın. Kabuklarını soyup pancar suyunun içinde 2-3 saat dinlendirin. Yumurtaları enlemesine ikiye kesip, sarılarını başka bir kaba alın.
Üzerine yağı süzülmüş ton balığı, hardal, zeytinyağı, dilimlenmiş turşu ve yoğurt ilave edip çatalla iyice ezin. Karışımı yumurtaların ortalarına pay edip, kıyılmış soğan serpin. Servis yapana dek buzdolabının alt rafında dinlendirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.