Zeytinyağlı Patates Dolması

Pratik hazırlanışı ile sofralarınıza yeni bir lezzet katacak zeytinyağlı patates dolması.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Patateslerin içlerini oyun ve ayçiçek yağında kızartın. Kabak, havuç mantar ve bezelyeyi zeytinyağında soteleyin. Üzerine 2 su bardağı sıcak su, tuz ve 1 çay kaşığı toz şekeri ilave edip pişirin. Ocaktan alıp ince kıydığınız maydanoz ve dereotunu ekleyin. Patateslerin içini hazırladığınız harçla doldurun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika pişirin. Dereotu ile süsleyip,soğuduktan sonra servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.