Biftekleri kekik, karabiber ve tuz karışımı ile harmanlayıp, yarım saat bekletin. Daha sonra yapışmaz yüzeyli bir tava veya ızgarada hafifçe önlü- arkalı kızartın. Ayçicek yağı ile yağlanmış fırın tepsisine biftekleri dizin. Rendelenmiş domatesi sarımsakla karıştırın ve etlerin üzerini bu sosla kaplayın. Tepsinin üzerini alüminyum folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 30 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.