Limonlu, Sardalyalı Tagliatelle

Limonlu, Sardalyalı Tagliatelle Tarifi: Ferahlatıcı limon aroması ve taptaze sardalyaların İtalyan usulü tagliatelle ile buluştuğu bu eşsiz tarif, sofralarınıza deniz esintisi getiriyor. Pratik adım adım anlatımıyla, deniz ürünleri ve makarna severler için vazgeçilmez bir lezzet deneyimi sunuyor!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Geniş bir tencerede tuzlu suyu kaynatın ve makarnayı hafif diri kalacak kadar haşlayın. Suyunu süzdükten sonra biraz zeytinyağı ekleyip karıştırın, kenara alın.

  • 2

    Bir tavada zeytinyağını ısıtın. Sarımsakları ekleyip soteleyin. Kiraz domatesleri ikiye bölün ve tavaya alın. Yumuşayana kadar pişirin.

  • 3

    Üzerine sardalyaları ilave edin ve hafifçe parçalayarak karıştırın.

  • 4

    Limon kabuğu rendesi ve limon suyunu tavaya ekleyin, iyice karıştırın.

  • 5

    Haşlanmış makarnayı tavaya alın ve sosla iyice karıştırın. Üzerine rendelenmiş parmesan peyniri serpin. İnce doğranmış fesleğen ile süsleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.