Tavuk butlarını haşlayıp kemiklerinden ayırın ve didikleyin. Buğdayı bir tencereye alın ve üzerini geçecek kadar su ve haşlanmış tavuk etini ekleyip kaynatın. Ocaktan alın ve kapağı kapalı bir şekilde 1 gece bekletin.
Ertesi gün ocağa oturtup 5-10 dakika kadar daha kaynatın. Tüm marine malzemesini bir kaba alıp karıştırın. Tavukları bu karışıma bulayıp buzdolabında en az 3 saat bekletin. Kaynattığınız buğdayı geniş bir tencereye alın. Üzerine her defasında bir kepçe tavuk suyu ekleyerek tahta kaşık yardımıyla ezerek iyice dağılana kadar pişirin.
Tereyağı, tuz ve beyaz biber ekleyip iyice karıştırın. Keşkek kıvam alınca servis tabağına alın. Marine ettiğiniz tavukları döküm tavada pişirin. Arzunuza göre dilimleyin ve keşkeğin üzerine koyarak servis edin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.