Gajjar Ka Halwa (Hint Mutfağı)

Gajar pak ve havuç pudingi olarak da bilinen Gajar ka halwa, havuç bazlı tatlı tatlı pudingidir.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ayçiçek yağını tencerede ısıtın. Rendelenmiş havuç ve toz şeker ilave edip, havuç yumuşayana dek pişirin. 1 su bardağı süt ekleyip, bir-iki kez karıştırdıktan sonra badem, üzüm, antep fıstığı, gül suyu ve kakuleyi ilave edin. Sütü çekene dek kısık ateşte pişirin. Ilık olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL