Keçi Peynirli Kadayıf
Pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz keçi peynirli kadayıf tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Şerbeti için tüm malzemeyi kaynatıp soğutun.
-
2
Kadayıfı 12 parçaya bölün. Her birini yağlanmış kahve fincanı içinde döndürerek şekillendirip fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin.
-
3
Lor ve labne peynirini krema kıvamında çırpın. Fırından çıkardığınız kadayıflar oda ısısına gelince üzerlerine oda ısısındaki şerbeti dökün. Soğuyunca ortalarına peynir kremasını doldurun. Ahududu, taze nane, bal ve kavrulmuş fındıkla süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL