Keçi Peynirli Kadayıf

Pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz keçi peynirli kadayıf tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Şerbeti için tüm malzemeyi kaynatıp soğutun.
-
2
Kadayıfı 12 parçaya bölün. Her birini yağlanmış kahve fincanı içinde döndürerek şekillendirip fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin.
-
3
Lor ve labne peynirini krema kıvamında çırpın. Fırından çıkardığınız kadayıflar oda ısısına gelince üzerlerine oda ısısındaki şerbeti dökün. Soğuyunca ortalarına peynir kremasını doldurun. Ahududu, taze nane, bal ve kavrulmuş fındıkla süsleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL