Un, yumurta, su, ayçiçek yağı ve kabartma tozunu yoğurun. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edin. Merdane ile açın. Hamurdan 5 cm eninde ve 15 cm boyunda olmak üzere şeritler kesin.
Her bir şeridi akordiyon şeklinde katlayın. Şişlere geçirin. Boş konserve kutusuna ayçiçek yağı koyup, kısık ateşte kızdırın. Şişe dizdiğiniz hamurları ayçiçek yağında kızartın. Üzerine gül suyu ve bal gezdirip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.