Kabakları kabuklu olarak, havuçlarıysa kabuğunu soyduktan sonra buharda 15'er dakika pişirin. Daha sonra kabakları büyük verev dilimler, havuçları ise boylamasına çok kalın olmayacak şekilde doğrayın. Patatesleri haşlayıp, soğuduktan sonra küp doğrayın.
Zeytinyağını bir tavaya alıp patatesleri ve sarımsağı ekleyin. Pul biber, tuz ve karabiber ilave edip kavurun. Kıyılmış maydanozun yarısını katıp ocaktan alın. Bir tepsiyi yağlayıp patatesi hafifçe bastırarak içine yerleştirin.
Un, yumurta, süt, muskat, pul biber, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın. Patateslerin üzerine gezdirin. Kabak ve havucu arzunuza göre üzerine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 210 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.